SEMINAR ONLINE MARKETING AL BAGHDADI

SEMINAR ONLINE MARKETING AL BAGHDADI

Assalamualaikum...

Saya perlu hadir jika...
✅ Nak kongsikan cabaran centre kpd hq
✅ Pengambilan pelajar masih kurang
✅ Inginkan centre memiliki 200 pelajar
✅ Ingin centre dikenali dan servis berkualiti

Maka sahabat2lah yang kami ingin bantu agar sama2 berjaya ???
.
Apa yang akan kami kongsikan
- Setup facebook page
- Setup Instagram
- Setup Google Business
- Setup auto massengger
- Whatsapp
- Asas-asas pengiklanan
- Serangan asas di facebook
- Lain lain ilmu yang berkaitan mengikut kesempatan masa
- Sesi soal jawab
.
Bonus
- Perkongsian pengalaman dan Tips-tips
- Tips Taklimat
.
Seminar akan diadakan spt butiran berikut :
.
Tarikh : 17/3/2019 (Ahad)
Tempat : Dewan Wisma Al Baghdadi (Selayang)
Masa : 8.30pagi – 5.00petang

Yuran:
1) RM 125 (Seorang)
2) RM 100 jika daftar 2 org ke atas
Tempat terhad

Daftar segera ke:
Wasap.my/60173316106/saya+nak
Wasap.my/60173316106/saya+nak
Wasap.my/60173316106/saya+nak
.
Seminar ini pra syarat utk hadir kelas Advance (SFK)
.
Berikut adalah testimoni sfk yang anda boleh tanya mereka sendiri
.
Alhamdulillah ustaz dan team semua...saya rasa sgt puas hati dengqn penyampaian dan ilmu yg sgt² bermanfaat.. mmg worthlah?...nak balik drive td pun wasap asik masuk...jalan jem kenalah jawab wasap gak..huhu bahaya jangan tiru aksi ni...ni baru sampai rumah.. alhamdulillah..mohon maaf juga saya minta atas segala salah silap pd ustaz dan team serta rakan² sekelas semua

Ustaz jazakallahu khoir yer. Speechless lah..x terungkap ..hahaha sfk terbaik...sabar je ustaz layan kami terutama sayalah tu capaian slow???
.
Ustazah Norhaja
ALC Larkin
SFK Johor 1-3 November 2018
.
Assalam. Terima kasih ustaz khairul dan team.

SFK ilmu marketing yang proven dan more praktikal bukan teori, untuk mendapatkan lebih ramai prospek & pelajar.

Ustaz sangat sabar dan ajar satu persatu . Sume soalan ditanya ustaz jawab, walaupun boleh kata "soalan ntah apa2" je.

Memang berbaloi2 untuk hadir SFK.

Sfk ilmu marketing yang proven. Terbaik ustaz khairul. ?⭐⭐⭐

Sekarang hampir 20 prospek dapat, tak pernah dapat prospek thru fb cenggini.

Pagi ni dapat lagi 5 prospek. Mashaa Allah. Syukur.
.
Ustazah Rita
Alc kota tinggi
SFK johor 1-3 November 2018
.
.
Alhamdulillah,terima kasih banyak Ustaz Khairul,mohon halalkan ilmu,memang terrrrsangat sangat sangat berbaloi.Rugi siapa yang x hadir.Skrg ni letih layan pm plak hehehe
.
Ust Hanif
Alc Muar
SFK johor 1-3 & November 2018
.
Mudahan kita dapat membantu anda dalam dakwah ini
.
Jumpa anda sabtu ini..
Khairul Arifin

Event Properties

Event Date 17-03-2019 8:30 am
Event End Date 17-03-2019 5:00 pm
Capacity 100
Registered 0
Available place 100
Individual Price Seorang : RM125 , Berdua/Kumpulan : RM100/seat
Location Dewan AAB Selayang

Group Rate

#Registrants Rate/Person(MYR)
1 125.00
2 100.00
We are no longer accepting registration for this event

Location Map

No Internet Connection